Satellietfoto Plaatsen

Satellietfoto.nl is een initiatief van Uitgeverij 12 Provinciën.

Uitgeverij 12 Provinciën

Uitgeverij 12 Provinciën is gespecialiseerd in cartografische producties in de ruimste zin van het woord, zoals atlassen, lucht- en satellietfotoâs, topografische kaarten en Google Map-applicaties.

Referenties

Uitgeverij 12 Provinciën werkte reeds voor o.a.: ABNAMRO, BAM, Gemeente Rotterdam, ING, Milieufederatie, Monumentenzorg, Politie Haaglanden, Provincie Gelderland, Rabobank, Van Gansewinkel en het Zuidhollands Landschap.

Vestigingsplaats

Wij zijn gevestigd in Landsmeer, Noord-Holland. De meeste artikelen worden rechtstreeks aan de klant verkocht. Dat zijn zowel bedrijven als particulieren.

Oprichter / eigenaar

De oprichter en eigenaar van 12 Provinciën is Rob Kersbergen (1957). Rob is vanaf 1985 tot en met 1992 als directeur van uitgeverij Robas op het terrein van lucht- en satallietfoto's actief geweest. Na een uitstapje als leraar is hij sinds 2003 weer terug bij zijn oude âliefdeâ: de uitgeverij.

NEO B.V.

Veel satellietbeelden op deze website satellietfoto.nl zijn afkomstig van onze zakenpartner NEO B.V. uit Amersfoort.

NEO is een bedrijf op het gebied van de aardobservatie. NEO interpreteert en verwerkt opnamen van satelliet en vliegtuig tot waardevolle informatie. Het overzicht dat een opname uit een vliegtuig of een satelliet biedt, vertaalt NEO in concrete informatiemanagement voor het beheer van vastgoed, natuur en infrastructuur.

Ook levert NEO beeldmateriaal en software. NEO is onafhankelijk en bestaat sinds 1996.
www.neo.nl

Satellietbeelden wereldwijd. Zélf uitzoeken

Op onze website www.dewereldvanboven.nl  kunt u zélf uw satellietbeeld bepalen. U hebt een wereldwijde keuze. Van Spitsbergen tot Ushuaia.

De geselecteerde satellietfoto wordt door ons per e-mail aan u toegestuurd. Ook deze beelden kunt u gebruiken voor tijdschriften, kranten, printwerk en websites.